Mori Sushi: (Point 90 – Waterway).

The rich copper design and intricate details of the ceiling and walls gave the design a warm and eye-catching edge that, to be fairly reflected and well-executed, posed several challenges in the implementation phase.

  • The loosely-hanging and tilted louvers in the ceiling and massive tree trunks were carefully manufactured and installed to ensure safety and durability.
  • The original design called for red copper on the wall, which was extremely expensive, bendy and tough to maintain. Our team of engineers and craftsmen had to study and test various materials and formulas to achieve this immaculate red copper look and feel through paint.
  • Because we go the extra mile to achieve all design dreams, we manufactured most of the lighting fixtures of the project to provide the best solution to our client’s design.